Casa Tarradellas

Casa Tarradelles és una empresa d’alimentació fundada l’any 1976 per Josep Tarradeles Arcarons. La seva seu es troba situada al municipi de Gurb..

L’empresa va començar tenint una estructura familiar fins arribar a ser una de les empreses més important del país en el sector de l’alimentació.El 1978 van crear un dels productes més importants de l’empresa: l’espetec, que era un fuet lligat amb una corda pèr una sola banda. Tant èxit va tenir que es continua fent avui dia, 42 anys després.

El 1996 van provar sort en el món de les conserves, però no va funcionar i ben aviat ho van deixar estar. En canvi quan van decidir introduir en el mercat la pizza fresca va revolucionar el sector de les pizzes, que fins el 1997 només eren congelades. Això va provocar que casa Tarradelles fos líder en el sector lideratge que perdura avui en dia.

Casa Tarradelles és de les poques empreses que son gairebé autosuficients, és a dir ells produeixen el blat per fer les bases de pa, crien els porcs per fer els seus embotits, tenen els seus cultius, vaques per la llet dels seus formatges. També disposa d’una planta de reciclatge per aprofitar i reutilitzar els retalls d’embalatge que surten de les seves plantes de producció També fabrica pizzes pates i embotits de la marca hacendado de la cadena de supermercats Mercadona.

Actualment casa Tarrdelles té uns 2000 treballadors repartits en les 11 plantes de producció de què disposa i els seus ingressos l’any 2018 van arribar als 917 milions d’euros.

Casa Tarradellas.jpg
Casa Tarradellas en l’actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *